horizontal adsense

Marilah jadi Follower Aku...Sama2 kita meriahkannYa

a2

Wednesday, January 5, 2011

My Little handsome Boy...with sweet Smiley

Tengtengteng Hi ...ni aku perkenalkan My handsome boy..with Smiley Face...Ni lah anak Jantang Mama..dah semakin Handsome..hihihi..Macam muka mama dia la..elelelele..makin comel kamu ni. Al Haziq Mustaqim..Adik jangan nakal2 tau. Budak di bawah ini baru selesai Memenangi pertandingan senyuman Tercomei. Dapat No 1 tau . Juara lagi. Aku yang bagi Title tu kat dia.Hahahahaha..Umur nye baru 1 tahun 5 bulan. Tapi aktiviti yang paling digemarinya adalah melakukan kerja2 orang dewasa. contohnya bertukang, tolong papa pasang lampu, kerja pomen, dan aktiviti menyepahkan umah.. kalau kena marah akan tersenyum..bajet mcm comel la tu..tujuan supaya mama n papa tak marah...Selalu kena buli dengan Kakak yang berlagak macam makcik2 yang dah berumur 30 tahun..hahahah..walaupun pada hakikatnye umo dia baru 4 tahun..

Doa Mama untuk anak2 mama..


Semoga menjadi Anak2 yang Soleh dan Solehah.






No comments:

Post a Comment

a3

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila tinggalkan jejak langkah anda disini