horizontal adsense

Marilah jadi Follower Aku...Sama2 kita meriahkannYa

a2

Wednesday, February 23, 2011

Hujan Lebat di Kelana Jaya


Entry Petang nih...sangat sejukk...lebatnye hujan kat luar sana...kalau tido duk dalam selimut best gak ..hihihih...tapi apakan daya aku ni kat opis. Kena la mengadap keja2 yang tak abih lagi nih..Sekarang nih aku tgh buat manual untuk e application untuk projek. sambil2 buat manual ni sambil2 la hapdet blog..bukan slalu..dah jarang aku masuk blog sejak 2 menjak nih...hujan yang turun bagaikan mutiara...mau banjir ni kang kalau ujan tak benti2..heeheh...ok la chow..nak sambung keja balik..babai..




No comments:

Post a Comment

a3

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila tinggalkan jejak langkah anda disini